Каждый человек имеет право на свободу передвижения

ГЛАВНАЯ - АРХИВ - РЕКЛАМА - События - Эмиграция - Работа - Учеба - Визы - Туризм - Аэробус - Деньги - Недвижимость - Шопинг - Технологии - Здоровье - Фотокадр
- Гид гурмана - Автотур - Странники - Зона закона - Безопасность - Интеграция - Страноведение - Культура - Просто жизнь - Иностранности - Спортивный интерес - Личный опыт

Географический указатель

СПОРТБРЕНД

Содержание номера и географический указатель: «Заграница» №25 (182) Чехия

ВИЗОВЫЙ ОТДЕЛ


Одержання візи на перебування в ЧР понад 90 днів з метою працевлаштування

18/6/2003

До заяви про одержання візи на перебування в Чехії понад 90 днів іноземець повинен подати:

  • Закордонний паспорт, заповнену анкету про надання візи з фотокарткою.
  • Ще одну фотокартку.
  • Документ, що підтверджує мету перебування в ЧР. З метою працевлаштування таким документом є засвідчена копія рішення Бюро праці на окремого іноземця. Зазначене рішення не можна використовувати для набору інших працівників, оскільки воно дійсне тільки для однієї особи; документ про забезпечення житлом. Таким документом зокрема вважається:
    • власноручне засвідчення фізичної чи юридичної особи (фірми, організації про надання житла i ноземцеві, на якому нотаріально засвідчується підпис власника об’єкта;
    • підтвердження про надання житла об’єктом, що офіційно надає житлові послуги ( гуртожиток, кімнати для неодружених, готель, мотель і под.), підписане відповідальним керівником об’єкта і підтверджене фірмовою печаткою;
    • у випадку оренди квартири чи нерухомості фізичною або юридичною особою необхідно пред’явити оригінал договору про оренду або його засвідчену копію;
    • у випадку наймання квартири фізичною особою необхідно предя’вити засвідчену копію договору про наймання, а також письмову згоду власника нерухомості, тобто орендодавця, або засвідчену копію;
  • Витяг із «Реєстру покарань ЧР» і подібний документ держави, громадянином якої він є, або ж іноземець, що в ній перебуває чи перебував безперервно терміном більше 6 місяців. Вимога подати витяг із «Реєстру покарань ЧР» вважається виконаною тоді, коли іноземець подасть клопотання про забезпечення цього витягу в посольство й дасть згоду на надсилання його безпосередньо компетентному органові дирекції служби прикордонної поліції та поліції в справах іноземців поліцейської президії ЧР.
  • Копію сторінки закордонного паспорта заявника з його даними.




ШЕСТЬ ВИДОВ ФРАНЦУЗСКОЙ ЛЮБВИ
Что ждет девушку, впервые попавшую в Париж?

Любой зверек,
будь он последний гад,
насильной смене родины не рад

ФЕМИНИЗАЦИЯ АРМИИ
В Израиле женщины наконец-то добились равноправия с мужчинами





В ЕВРОПУ – БЕЗ ВИЗ
Что должны знать украинцы, чтобы успешно воспользоваться безвизовым режимом с ЕС

ИЗ ТУРИСТОВ – В АБОРИГЕНЫ
Гражданам некоторых стран стать австралийцем теперь легче

КАК СТАТЬ ЗУБНЫМ ТЕХНИКОМ
Профессии зубного техника в Германии обучают по дуальной системе


ГЛАВНАЯ - АРХИВ - РЕКЛАМА - События - Эмиграция - Работа - Учеба - Визы - Туризм - Аэробус - Деньги - Недвижимость - Шопинг - Технологии - Здоровье - Фотокадр
- Гид гурмана - Автотур - Странники - Зона закона - Безопасность - Интеграция - Страноведение - Культура - Просто жизнь - Иностранности - Спортивный интерес - Личный опыт

«Заграница» - газета об эмиграции, работе, учебе и отдыхе за рубежом. E-mail: info@zagranitsa.info


© «Заграница» (1999-2018)