Каждый человек имеет право на свободу передвижения

ГЛАВНАЯ - АРХИВ - РЕКЛАМА - События - Эмиграция - Работа - Учеба - Визы - Туризм - Аэробус - Деньги - Недвижимость - Шопинг - Технологии - Здоровье - Фотокадр
- Гид гурмана - Автотур - Странники - Зона закона - Безопасность - Интеграция - Страноведение - Культура - Просто жизнь - Иностранности - Спортивный интерес - Личный опыт

Географический указатель

СПОРТБРЕНД

Содержание номера и географический указатель: «Заграница» №24 (181)

ВИЗОВЫЙ ОТДЕЛ


Документи на отримання британської візи

20/6/2003

  1. Запрошення/лист-поручительство з поясненням природи ваших стосунків зі спонсором (наприклад, дядько по материнській лінії, діловий партнер, друг і т.п.), чітко сформульованої мети та тривалості вашої подорожі. У листі також повинно бути вказано повну адресу вашого поручителя у Великобританії та номер його телефону.
  2. Підтвердження вашого додаткового доходу (якщо ви його маєте). Підтвердження доходу вашої дружини/чоловіка (якщо ви одружені) і ваших заощаджень (якщо ви їх маєте). Усі довідки з банку повинні чітко вказувати суму заощаджень на теперішній час.
  3. Підтвердження достатку і доходу вашого поручителя у Великій Британії (наприклад, квитанції про зарплату, банківські довідки про стан його рахунку). Візовий відділ не цікавиться фінансовим станом вашого спонсора, а лише підтвердженням того, що він спроможний сплатити певну частину витрат, пов`язаних з вашою поїздкою.
  4. Лист від вашого працедавця або безпосореднього керівника, де чітко зазначено його ім`я, посаду, робочу адресу та номер телефону. У листі має бути вказано строк вашої роботи в установі, заробітну плату, посаду, мету подорожі, тривалість вашої щорічної відпустки та передбачувану дату виходу на роботу. Необхідно вказати, чи фінансує вашу поїздку організація, в якій ви працюєте, і якщо так, яку суму вона на це виділяє.
  5. Підтвердження обігу та прибутковості вашої компанії, що дозволяє вам здійснити дану подорож. Реєстраційні документи української компанії та підтвердження наявності ділових контактів з компанією у Великій Британії.
  6. Усі документи, що стосуються питань, вказаних у довідці, виданій вам під час попередньої відмови (відмов) у видачі візи.
  7. Підтвердження бронювання готелю, оплати або передплати поїздки.
  8. Листування з поручитилем/спонсором у Великобританії або інші підтвердження контактів (наприклад, телефонні рахунки).

Відповідальний співробітник візового відділу може запропонувати вам надати будь-які інші документи, не вказані вище.

Туристичні візи

  1. Підтвердження ваших додаткових доходів (якщо ви їх маєте), окрім зазначених у п. 2 (дивіться нижче). Підтвердження доходів вашої дружини/чоловіка (якщо ви одружені) і ваших заощаджень (якщо ви їх маєте). Усі довідки з банку повинні чітко вказувати суму заощаджень на теперішній час.
  2. Лист від вашого безпосереднього керівника, де чітко зазначено його ім’я, посаду, адресу та номер телефону офісу. У листі повинні бути зазначені ваша посада, заробітня платня, термін вашої роботи в цій установі; мета вашої подорожі, термін щорічної відпустки та дата виходу на роботу. Необхідно також вказати, чи буде ваша установа фінансувати цю подорож та на яку суму.
  3. Підтвердження бронювання готелю, оплати або передплати подорожі.
  4. Підтвердження ваших попередніх подорожей за кордон.

Студентські візи

  1. Лист з навчального закладу Британії, де вказано остаточний термін, до якого було сплачено за ваше навчання, та сплачену суму, а також суму боргу, яку залишилось сплатити (у разі наявності останнього). У листі обов’язково повинна бути вказана кількість лекційних годин на тиждень.
  2. Підтвердження вашого додаткового доходу (якщо ви його маєте), окрім зазначеного у наступному пункті. Підтвердження доходів вашої родини та ваших заощаджень (якщо ви їх маєте). Усі довідки з банку повинні чітко вказувати суму заощаджень на теперішній час.
  3. Лист від вашого працедавця, або безпосереднього керівника, де чітко наведено його ім’я, посаду, офіційну адресу та номери телефону. У листі має бути вказано термін вашої роботи в установі, заробітню платню, посаду, мету подорожі, фінансування установою вашої подорожі, тривалість щорічної відпустки та термін повернення на роботу.
  4. Якщо ви навчаєтесь - лист від навчального закладу в Україні, де зазначено ім’я, посаду, робочу адресу та телефон автора листа. У листі має бути вказано, коли ви почали ваше навчання у цьому закладі, список іспитів, що були складені до теперішнього часу, передбачена дата закінчення навчання та дата, коли ви маєте продовжити навчання після повернення з Великої Британії.
  5. Лист від особи/підприємства, що фінансує ваше навчання, в якому вказано причини сплати і підтвердження фінансової спроможності платника.
  6. Підтвердження попереднього вивчення англійської мови (наприклад, сертифікати, зошити та ін.).
  7. Підтвердження того, що ви та ваша компанія використовуєте англійську мову для роботи (наприклад, листування англійською мовою з іноземними компаніями).
  8. Оригінал залікової книжки та студентського квитка (якщо ви навчаєтесь).

Візи чоловіка (дружини)/ нареченого (нареченої)

Ці документи можуть допомогти вам отримати візу чоловіка (дружини)/нареченого (нареченої):

  1. Копія сторінок паспорту вашого чоловіка (дружини)/нареченого (нареченої), що містять особисті дані, дані про його/її громадянство або еміграційний статус, а також копії всіх інших сторінок, що містять еміграційні печатки, які можуть підтвердити будь-які ваші спільні подорожі.
  2. Ваш внутрішній паспорт.
  3. Копія свідоцтва про шлюб (якщо таке є).
  4. Копія свідоцтва про розлучення (якщо ви або ваш наречений(-а) раніше були у шлюбі).
  5. Нотаріально підтверджений лист, який засвідчує, що ваш колишній чоловік (дружина) не заперечує, щоб його (її) дитина (діти) виїхали з вами до Великобританії на постійне місце проживання.
  6. Підтвердження умов проживання у Великій Британії (наприклад, контракт про найм житла або лист з будівельного товариства, якщо ваш чоловік (дружина)/наречений (-а) є власником будинку). Звичайно, ви та ваш спонсор маєте займати окрему, достатню для двох осіб житлову площу.
  7. Підтвердження працевлаштування та доходів вашого чоловіка (дружини)/нареченого(-ої) (наприклад, лист від його (її) працедавця).
  8. Підтвердження заощаджень вашого чоловіка (дружини)/нареченого(-ої) у Великобританії (останні довідки з банку про стан рахунку або довідки з будівельного товариства).
  9. Лист від вашого працедавця або безпосереднього керівника із зазначенням терміну вашої роботи в організації, вашої заробітної платні, а також посади, яку ви займаєте (займали) за останні 5 років.
  10. Підтвердження будь-яких додаткових доходів сім`ї, крім вказаних у пункті 9 (якщо такі є).
  11. Будь-які докази тривалості та глибини ваших стосунків (листи, телефонні рахунки, фотографії і т.і.).

За матеріалами сайту посольства Великобританії в Україні




ШЕСТЬ ВИДОВ ФРАНЦУЗСКОЙ ЛЮБВИ
Что ждет девушку, впервые попавшую в Париж?

Любой зверек,
будь он последний гад,
насильной смене родины не рад

ФЕМИНИЗАЦИЯ АРМИИ
В Израиле женщины наконец-то добились равноправия с мужчинами





В ЕВРОПУ – БЕЗ ВИЗ
Что должны знать украинцы, чтобы успешно воспользоваться безвизовым режимом с ЕС

ИЗ ТУРИСТОВ – В АБОРИГЕНЫ
Гражданам некоторых стран стать австралийцем теперь легче

КАК СТАТЬ ЗУБНЫМ ТЕХНИКОМ
Профессии зубного техника в Германии обучают по дуальной системе


ГЛАВНАЯ - АРХИВ - РЕКЛАМА - События - Эмиграция - Работа - Учеба - Визы - Туризм - Аэробус - Деньги - Недвижимость - Шопинг - Технологии - Здоровье - Фотокадр
- Гид гурмана - Автотур - Странники - Зона закона - Безопасность - Интеграция - Страноведение - Культура - Просто жизнь - Иностранности - Спортивный интерес - Личный опыт

«Заграница» - газета об эмиграции, работе, учебе и отдыхе за рубежом. E-mail: info@zagranitsa.info


© «Заграница» (1999-2018)